EVEN VOORSTELLEN
Het leven is één groot avontuur! Er is zóveel leuks te beleven!

 

“Tegenwoordig noemen ze mij een échte local!”

 

Mijn naam is Mariëlle. Ik ben geboren in Haarlem en opgegroeid in de oude Burgwalbuurt. Als klein meisje speelde ik altijd op straat met mijn vrienden. Toen is bij mij de liefde voor Haarlem al ontstaan en zal nooit meer verdwijnen. Omdat ik hét Haarlemse stadsgevoel en een stukje historie graag op een gezellige manier wil delen met anderen, ben ik een aantal jaar geleden op het idee gekomen om tours te gaan geven.
Aangezien wandel – en boottours al jaren in Haarlem bestaan wilde ik het graag op een andere manier gaan doen. Ik ben op zoek gegaan naar een grappig, veilig en verantwoord vervoermiddel en kwam toen de elektrische TukTuk tegen. Zo is “HaarlemHopper” ontstaan. Om het voor mezelf afwisselend te maken, verzorg ik ook kleinschalige wandeltours.

 

"Feestjes worden extra leuk als je mensen kunt verrassen"

 

HaarlemHopper verhuurt de elektrische TukTuk ook voor bruiloften, een origineel huwelijksaanzoek, verjaardagen, fotoshoots, opening van een bedrijf of als "tuxi" om iemand op bijzondere manier ergens naartoe te rijden.

 

Er zijn genoeg dingen in ons dagelijks leven die serieus zijn. Mijn motto is; Maak een feestje van vandaag! Het leukste vind ik om mensen een glimlach te geven. Die glimlach krijg je al op je gezicht als je de E-TukTuk ziet rijden… Stel je voor als je er zelf in zit!

Heb je een vraag over HaarlemHopper?

Stuur een E-mail naar; info@haarlemhopper.com

of neem telefonisch contact op met Mariëlle  +31(6) 52075451

Tourdagen: DINSDAG-WOENSDAG-VRIJDAG-ZONDAG (andere dagen in overleg)